Woonwinkel Zutphen

Bent u op zoek naar een woonwinkel nabij Zutphen waar u gegarandeerd gaat vinden wat u zoekt? Kom dan naar Het Pakhuis Wonen, slechts een klein stukje van Zutphen, in Deventer. Het Pakhuis Wonen is al meer dan 12 jaar een begrip. Bezoek onze showroom en u zult ervaren waarom. Naast een prachtige collectie op meer dan 1.600 m2, bieden wij u persoonlijke service en unieke woonconcepten. Bij ons vindt u niet alleen uw ideale meubels; het vinden hiervan is ook een prettige ervaring.

De woonwinkel nabij Zutphen waar u persoonlijk geholpen wordt

U hebt ongetwijfeld een bepaalde stijl en bepaalde voorkeuren. Desalniettemin kan het vinden van nieuwe meubels best lastig zijn. Het lijkt zo eenvoudig, maar wanneer u met een riante keuze wordt geconfronteerd, kan kiezen nog moeilijk worden. En wat te denken wanneer u meerdere meubels zoekt? Passen deze wel bij elkaar, kunt u wel zorgen voor eenheid? Het zijn logische vragen, want u investeert immers in iets waar u vele jaren van wilt genieten.

Om u optimaal te helpen en ervoor te zorgen dat u ook echt naar huis gaat met de meubels waarvan u al tijden droomt, bieden wij u met plezier persoonlijke service. Dat kan iets eenvoudigs zijn als een interieuradviseur die voor u klaar staat om uw vraag te beantwoorden of om te laten zien waar u de meubels vindt die u zoekt. Maar het kan bij ons ook een stuk uitgebreider.

Onze adviseurs gaan namelijk graag even onder het genot van een kopje thee of koffie met u zitten om uw wensen te bespreken of om u van gedegen advies te voorzien. U kunt zelfs van tevoren aangeven dat u graag even van onze specialisten wilt spreken. Wij verzorgen graag een 1 op 1 sessie voor interieuradvies op maat voor u. Bij welke andere woonwinkel in Zutphen of omgeving vindt u deze service?

Woonwinkel in Zutphen

Een showroom waarin u echt inspiratie opdoet

Een showroom heet niet voor niets een showroom. Dit is de plek bij uitstek om inspiratie op te doen en meubels te ontdekken die bij u passen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij niet alleen meubels per soort gegroepeerd staan, maar presenteren wij u ook complete woonconcepten. Ook dit maakt ons tot een unieke woonwinkel nabij Zutphen. U kunt complete kamers en interieurs bekijken in alle mogelijke stijlen, met meubels die perfect bij elkaar passen.

Wellicht komt u voor het kopen van een enkel nieuw meubelstuk, maar misschien wilt u wel een complete nieuwe kamer of een geheel nieuw interieur aanschaffen. In onze showroom vindt u op toegankelijke en inspirerende wijze echt goede voorbeelden.

Alle meubels die u zoekt

In onze showroom vindt u alle meubels die u zoekt. Alle soorten kasten, van buffetkasten tot dressoirkasten en boekenkasten, eettafels, koffietafels, maar ook complete eethoeken en eetkamerstoelen, banken, fauteuils en nog veel meer.

Neem rustig de tijd, wij zijn zes dagen per week geopend

Wanneer u van plan bent om een woonwinkel in regio Zutphen te bezoeken, wilt u dit niet haastig doen. Neem gerust de tijd bij ons. In onze showroom kunt u op uw gemak rondlopen en wij zijn zes dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zondag. U vindt onze showroom aan de Hannoverstraat 5c in Deventer. Wij kijken uit naar uw bezoek.

Woonwinkel Zutphen
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Interieur styling
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen
  • 1600 m2 showroom