Woonwinkel Apeldoorn

Is uw interieur toe aan nieuwe meubels en hebt u zin om even een middag lekker inspiratie op te doen en wellicht ook direct uw ideale nieuwe meubels te vinden? Kom dan naar onze woonwinkel nabij Apeldoorn. Bij Het Pakhuis Wonen vindt u alle stijlen onder één dak, dus ook die van u. Ongeacht naar wat voor soort en stijl meubels u op zoek bent: de kans is zeer groot dat u bij ons uw nieuwe meubel(s) vindt.

Het Pakhuis wonen opende iets meer dan 12 jaar geleden de showroom en is sindsdien uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van wonen, met de fraaiste meubels in Apeldoorn en omgeving. Zo’n specialist word je natuurlijk niet zomaar. Wij willen de woonwinkel voor Apeldoorn en omgeving zijn waar iedereen met plezier kan winkelen en zijn/haar smaak terugvindt in de showroom. Daarom onderscheiden wij ons op diverse vlakken.

Woonwinkel in Apeldoorn

De woonwinkel voor Apeldoorn en omstreken waar u echt geholpen wordt

Het kopen van meubels is niet bepaald een alledaagse bezigheid. U bent bereid om te investeren in mooie meubels, maar wilt ook de zekerheid dat u nog vele jaren van uw meubels kunt genieten. Ze dienen dus van hoge kwaliteit te zijn, maar ook aan uw wensen en eisen te voldoen en bij uw smaak te passen. Dit maakt nieuwe meubels kopen leuk, maar misschien ook best lastig.

U bent ongetwijfeld wel eens in een meubelwinkel geweest waar het personeel u onvoldoende kon helpen. Bij onze meubelwinkel nabij Apeldoorn hoeft u daar niet bang voor te zijn. Wij zijn de meubelwinkel voor regio Apeldoorn die ook bekend staat om deskundig advies. Onze interieurspecialisten hebben een passie voor mooie meubels en zijn servicegericht. WIj helpen u graag met het vinden van uw nieuwe meubels. Sterker nog: dat is wat wij het liefste doen.

Daarom kunt u altijd een beroep doen op de kennis en ervaring van onze medewerkers. Stel gerust al uw vragen; zij voorzien u met plezier van meer informatie of helpen u bij het vinden van de meubels die u zoekt. Wilt u persoonlijk interieuradvies? Vraag dan voordat u ons bezoekt een 1:1 adviesgesprek aan. Zo weet u zeker dat er een specialist voor u beschikbaar is, die u van gedegen interieuradvies kan voorzien.

Een woonwinkel met inspirerende woonconcepten

Woonwinkels zijn de beste plekken om inspiratie op te doen. Niets kan namelijk tippen aan het met eigen ogen bekijken en zelf ervaren van meubels. Maar hoe kunt u nu inspiratie opdoen, wanneer alle meubels gegroepeerd staan? Misschien bent u namelijk op zoek naar een totaal nieuw interieur. Vanzelfsprekend staan meubels ook in onze showroom gegroepeerd, zodat u eenvoudig kunt vergelijken. Wij bieden u echter nog een andere vorm van inspiratie: woonconcepten.

WIj hebben voor u diverse woonconcepten samengesteld. Elk concept vertegenwoordigt een andere stijl. Dit maakt het voor u eenvoudiger om te bepalen welke meubels bij elkaar passen en hoe u eenheid en een prachtige uitstraling creëert. Door ons advies en onze woonconcepten zijn wij met recht de meest persoonlijke woonwinkel voor Apeldoorn en omgeving.

Kom langs, ook op zondag

Onze showroom aan de Hannoverstraat 5c in Deventer is zes dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zondag. Wij kijken uit naar uw komst. Wat u ook zoekt, u vindt het bij ons. Wij hebben alle stijlen van landelijk tot romantisch, industrieel en modern en alle soorten meubels zoals eetkamertafels en complete eethoeken, tal van kasten, banken en fauteuils, tv-meubels en nog veel meer.

Woonwinkel Zutphen
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Interieur styling
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen