Meubelzaak Zutphen

De mooiste meubelzaak in omgeving Zutphen vindt u een klein eindje verderop, in Deventer. Hier is namelijk Het Pakhuis Wonen gevestigd. Wij zijn een begrip in de wijde regio. Voor de mooiste meubels in Zutphen en omgeving komen mensen naar ons toe. Onze bezoekers trekken graag de tijd uit om inspiratie op te doen en nieuwe meubels te vinden in onze showroom, die meer dan 1.600 m2 groot is. Zelfs van buiten de regio komen klanten graag naar ons toe om een fijne middag te winkelen. Dat zegt veel.

In 12 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een echte woonspecialist. Wat ons onderscheidt van andere meubelzaken? Bezoek onze showroom en ontdek het.

De meubelzaak voor Zutphen en omgeving met de ruimste keuze

Een van de redenen waarom wij zijn uitgegroeid tot wellicht wel de populairste meubelzaak voor Zutphen en omgeving, is omdat wij alle stijlen vertegenwoordigen. Wij willen dat iedereen bij ons perfecte nieuwe meubels kan vinden. Daarom houden wij het niet bij een bepaalde stijl. Wij hebben geen specialisatie, afgezien van uw interieur als geheel.

Meubels weerspiegelen uw persoonlijkheid. Daarom is het zo belangrijk om meubels aan te kunnen schaffen die ook echt passen bij uw smaak, stijl en karakter. Hiervoor kunt u niet bij elke meubelzaak in Zutphen of omgeving terecht. Kom daarom naar ons toe. Want ongeacht waar u van houdt: u zult bij ons meubels vinden waar u enthousiast van wordt.

meubelzaak Zutphen

Onze woonconcepten zorgen voor inspiratie

Een andere belangrijke reden waarom wij een populaire meubelzaak voor Zutphen en omgeving zijn geworden, is omdat wij met u meedenken. Dat doen wij onder andere met onze woonconcepten. Wij hebben diverse woonconcepten samengesteld die allemaal een eigen stijl en uitstraling hebben. Per concept hebben wij gekozen voor fraaie meubels die matchen.

Mooie losse meubels vinden, is voor de meeste mensen geen probleem. Het is vaak het combineren dat het lastig maakt. Op dat gebied denken wij met u mee. Vanzelfsprekend hebt u alle vrijheid om zelf uw combinaties uit te kiezen, maar met onze concepten laten wij in elk geval al interessante mogelijkheden zien.

Persoonlijke aandacht van echte specialisten

Hebt u er wel eens verloren bij gelopen in een meubelzaak? Wij willen niet dat dit in onze meubelwinkel voor Zutphen gebeurt. Daarom bieden onze interieurspecialisten u hulp. Wilt u lekker ongestoord een middag rondkijken, dan kan dat uiteraard. Schroom echter vooral niet om hulp in te schakelen. Of het nu gaat om het verkrijgen van meer informatie over bepaalde meubels, vragen waar u bepaalde items kunt vinden, of om het inwinnen van stijladvies: onze interieurspecialisten helpen u met veel plezier.

Wij gaan echter een stap verder. Wij hebben een passie voor meubels en willen de meubelwinkel nabij Zutphen zijn waar u dit ook echt ervaart. Daarom nemen wij graag de tijd om onder het genot van een kopje koffie of thee uw wensen te bespreken en de best mogelijke oplossing te bieden. Het is zelfs mogelijk om een 1:1 afspraak te maken voor persoonlijk interieuradvies. Op die manier weet u zeker dat u de tijd en aandacht krijgt die u nodig hebt.

Meubelzaak-Zutphen
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Interieur styling
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen