Meubelzaak Apeldoorn

U kunt natuurlijk online zoeken naar nieuwe meubels. Wij bieden u deze mogelijkheid ook. Wat is er echter fijner dan meubels in het echt ervaren? Kom daarom naar onze meubelzaak nabij Apeldoorn, in Deventer. Bij Het Pakhuis Wonen vindt u tal van meubels in zeer veel verschillende stijlen. Wat uw smaak ook is: wij hebben altijd de perfecte meubels voor u staan. Dat kunnen wij u natuurlijk wel vertellen, maar het mooiste is het om dit zelf te ervaren. U bent van harte welkom in onze meubelwinkel voor Apeldoorn en omgeving.

Vraag mensen naar een meubelzaak nabij Apeldoorn en onze naam zal regelmatig genoemd worden. Wij bestaan namelijk al meer dan 12 jaar en zijn in die periode uitgegroeid tot een erkende interieurspecialist. In tegenstelling tot veel andere meubelzaken, draait het bij ons niet alleen om een bepaalde stijl, of om louter de laatste trends. Wij bieden kwalitatieve meubels voor iedereen.

meubelzaak-apeldoorn

Vind alle stijlen in onze meubelzaak nabij Apeldoorn

Wat uw smaak ook is, een bezoek aan onze showroom is altijd de moeite waard. Waar vindt u een meubelwinkel nabij Apeldoorn waar vrijwel alle stijlen vertegenwoordigd zijn? Dat komt niet zo vaak voor. Of u nu een liefhebber bent van klassiek of juist van modern, van ingetogen of van gedurfd: in onze showroom komt u aan uw trekken.

Dit is mede te danken aan onze woonconcepten. Wij hebben meerdere hiervan samengesteld. Dit betekent dat u per concept prachtige meubels te zien krijgt, die perfect bij elkaar passen. Dit is bijzonder handig wanneer u op zoek bent naar meerdere meubels, om bijvoorbeeld uw woonkamer van een makeover te voorzien. Onze woonconcepten bieden u inspiratie en laten zien hoe u een prachtig geheel creëert.

Hebt u advies nodig? Wij helpen u graag

Kijken voor nieuwe meubels moet een leuke ervaring zijn. Dat zegt echter nog niet dat het ook gemakkelijk is. Misschien weet u niet precies wat u zoekt, hebt u moeite om meubels te vinden die in uw stijl passen of lukt het u niet om de juiste combinaties te maken. Geen zorgen: wij helpen u graag.

Dit doen wij op verschillende manieren. Zo kunt u in onze showroom uiteraard een van onze specialisten aanspreken. Zij beantwoorden al uw vragen en laten u graag zien waar u meubels kunt vinden die u zullen interesseren. Hebt u iets meer advies nodig? Geen probleem. De koffie of thee staat voor u klaar en onze interieurspecialisten voorzien u graag van advies. Wilt u verzekerd zijn van maximale persoonlijke aandacht? Maak dan een afspraak voor 1:1 interieuradvies. Wij helpen u bij het samenstellen van uw droominterieur.

U vindt bij ons alle soorten meubels

Net zoals wij de meubelzaak nabij Apeldoorn zijn voor alle soorten stijlen, kunt u ook bij ons terecht voor alle soorten meubels nabij Apeldoorn. Vanzelfsprekend bieden wij u een riante hoeveelheid banken en sofa’s, maar ook andere zitmeubelen zoals eetkamerstoelen en comfortabele fauteuils. Daar blijft het niet bij. Wie op zoek is naar een nieuwe eethoek, tafel of prachtige nieuwe kast in welke soort dan ook, komt bij ons aan zijn/haar trekken.

Bent u nieuwsgierig? Kom dan gerust langs. Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend. U vindt onze meubelzaak aan de Hannoverstraat 5c in Deventer

Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Interieur styling
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen