Meubelwinkel Zutphen

Waar vindt u de mooiste meubelwinkel van Zutphen? Als wij zo vrij mogen zijn: die vindt u vlak buiten Zutphen. Nog geen twintig minuutjes verder in Deventer, welteverstaan. Het Pakhuis wonen is ook voor mensen uit Zutphen al meer dan 12 jaar hét adres voor het vinden van de mooiste nieuwe meubels. Wij verwelkomen u graag in onze showroom waar u kunt genieten van 1.200 m2 aan wooninspiratie.

De meubelwinkel voor Zutphen met alle stijlen

Het is u ongetwijfeld wel eens gebeurd dat u met veel plezier hebt rondgelopen in een meubelwinkel, maar dat u toch met lege handen naar huis ging. Zeer waarschijnlijk had dat te maken met het feit dat u daar net niet hebt kunnen vinden wat u zoekt. Wanneer het gaat om nieuwe meubels, wilt u geen concessies doen. Nieuwe meubels schaft u immers niet met regelmaat aan. U wilt meubels kopen die 100% bij uw smaak en interieur passen. Bij ons bent u hiervan gegarandeerd. Waarom? Omdat wij de beste meubels van meer dan 75 merken in alle stijlen verkopen.

Meubelwinkel Zutphen Het Pakhuis Wonen Deventer

 

Laat u inspireren door onze woonconcepten

Misschien bent u op zoek naar slechts een enkel meubelstuk. Maar wellicht bent u juist op zoek naar een complete make-over van uw kamer. Om dit nog eenvoudiger en leuke te maken, hebben wij woonconcepten ontwikkeld. Onze woonconcepten zijn geïnspireerd door stijlen van over de hele wereld. Elk concept kent dus een nadrukkelijk andere stijl en uitstraling. Binnen de stijlen kunt u perfect zien welke meubels bij elkaar passen. Maar wie zegt dat u per se binnen een enkele stijl moet blijven? Mix & match levert ook vaak prachtige resultaten op.

Onze interieurexperts helpen u graag

Gaat u bij ons winkelen voor nieuwe meubels, dan staat u er niet alleen voor. Onze bevlogen, ervaren en kundige medewerkers helpen u graag. Ook dit is een belangrijke reden waarom zij zijn uitgegroeid tot een bekende en populaire meubelwinkel voor Zutphen en de wijde regio. Wilt u even rustig inspiratie opdoen in onze showroom? Dan hebt u hier alle mogelijkheden toe. Wilt u vertrouwen op een interieurexpert bij het vinden van uw nieuwe meubels, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Stel gerust uw vraag aan onze medewerkers: zij helpen u graag. Ook laten zij u graag de showroom zien en helpen zij u bij het zoeken naar uw ideale meubels.

Wilt u echt diepgaand en op maat gemaakt interieuradvies? Vraag dan een 1:1 sessie met een van onze adviseurs aan. Samen gaat u op zoek naar uw droominterieur.

De meest veelzijdige meubelwinkel van Zutphen en omgeving

Wij durven te stellen dat wij de meest veelzijdige meubelwinkel van Zutphen en omgeving zijn. U vindt bij ons namelijk niet minder dan 75 verschillende merken. Hier kiezen wij bewust voor, want wij willen iedereen kunnen bedienen met prachtige meubels. Het maakt niet uit wat uw smaak is: bij ons gaat u vast en zeker vinden wat u zoekt. Wij hebben namelijk een uitgebreide collectie vintage meubels, maar ook moderne en trendy stijlen, industriële meubels, meubels met een romantische of landelijke look en nog veel meer.

Daarbij vindt u in onze collectie vrijwel alle meubels voor uw (woon)kamer, variëren van tal van soorten banken (die u vaak ook zelf samen kunt stellen), eettafels en salontafels, eetkamerstoelen, fauteuils en lounge stoelen, kasten en dressoirs, tafels en meer.

U vindt ons vlak aan de grote weg

Ervaar waarom wij de nummer één meubelwinkel voor Zutphen en omringende gemeenten zijn en kom langs in onze showroom aan de Hannoverstraat 5C in Deventer. Onze showroom ligt vlak aan de N344 en N348 en er is riante parkeergelegenheid aan het pand. Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend en verwelkomen u graag in onze showroom

Meubelwinkel Zutphen
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 75 merken
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies

Stel uw vraag