Meubelwinkel Apeldoorn

Waarom zijn wij hier zo zeker van? Het Pakhuis wonen is al meer dan 12 jaar een begrip op het gebied van interieur en meubels. Daarom zijn wij ook het beste alternatief voor elke meubelwinkel in Apeldoorn. Wij bieden namelijk meubels voor elke smaak en stijl en dat kan lang niet van elke meubelwinkel gezegd worden. Hebt u in nog geen enkele meubelwinkel in Apeldoorn kunnen vinden wat u zoekt? Bezoek dan onze showroom. U zult er geen spijt van krijgen.

De meubelwinkel voor Apeldoorn met alle stijlen

Het is bij ons niet moeilijk om meubels in uw smaak te vinden. Wij zijn namelijk de meubelwinkel voor Apeldoorn met alle stijlen. Dit ziet u onder andere terug in onze woonconcepten. Wij hebben tal van complete woonconcepten voor u samengesteld. Elk concept heeft een andere stijl en andere kenmerken. Met behulp van onze concepten wordt het zeer eenvoudig om meubels te vinden die perfect bij elkaar passen. Hebt u moeite om thuis voor een uniforme stijl te zorgen? Kies dan uw favoriete meubels binnen hetzelfde concept en u zorgt eenvoudig voor een magazinewaardige (woon)kamer.

Uw bank van uw dromen

Bij ons kunt u altijd de bank vinden waar u al langere tijd van droomt. Wij bieden u prachtige hoekbanken en loungebanken in tal van designs, maar u hebt bij ons ook de mogelijkheid om zelf uw bank samen te stellen.

Prachtige stoelen voor in uw eetkamer

Bent u toe aan nieuwe stoelen voor uw eethoek? In onze collectie vindt u prachtige eetkamerstoelen, maar ook barkrukken en eetbanken.

De heerlijkste fauteuils

Zitcomfort is van het grootste belang. U wilt toch ook een heerlijke fauteuil die zowel uw kamer aankleedt een heerlijk zit? Laat u inspireren door de mooiste en meest comfortabele fauteuils en loungestoelen.

Tafels in alle stijlen

Salontafels en eettafels in alle stijlen en in tal van formaten. Wij hebben geheid een prachtige nieuwe tafel voor u staan. Wellicht wel in combinatie met nieuwe eetkamerstoelen.

Kasten in elke soort

Dankzij onze prachtige kasten in alle soorten (dressoirs, tv-kasten, winkelkasten) zult u eindelijk die ene kast kunnen vinden waar u al lange tijd naar op zoek was en die de puntjes op de ā€œiā€ van uw interieur zet.

De meubelwinkel voor Apeldoorn met persoonlijke service en interieuradvies

Wanneer u onze meubelwinkel voor Apeldoorn en omgeving bezoekt, zult u ervaren dat u er niet alleen voor staat in uw zoektocht naar uw nieuwe interieur. Onze ervaren adviseurs helpen u namelijk graag. Zij kunnen u laten zien waar in de showroom de meubels staan die u interesseren, of gaan graag onder het genot van een kopje koffie met u zitten om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook een afspraak maken voor 1:1 interieuradvies op maat.

Meubelwinkel Apeldoorn
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Interieur styling

Stel uw vraag