Meubels Zutphen

Zoekt u naar meubels in Zutphen en hebt u nog niet gevonden wat u zoekt? De oplossing is eenvoudig. De mooiste meubels van Zutphen en omgeving vindt u namelijk een steenworp verderop, in Deventer. U bent van harte welkom bij Het Pakhuis wonen. Wij zijn al meer dan twaalf jaar een bekende specialist in de regio waar u al uw meubels kunt kopen. Wat uw smaak ook is: bij ons gaat u geheid slagen.

De mooiste meubels in Zutphen op een klein stukje rijden

Onze showroom in Deventer bereikt u met de auto binnen twintig minuten. Hebt u nog niet de geschikte meubels in Zutphen kunnen vinden, dan is het een kleine moeite om een klein stukje door te rijden naar Deventer. Wij beloven u dat het de moeite waard zal zijn.

Sommige woonwinkel staan bekend om een bepaalde stijl. Wij niet, en daar zijn wij trots op. WIj bieden namelijk prachtige meubels in alle stijlen. Voor iedereen hebben wij prachtige banken, fauteuils, stoelen, tafels en kasten. In onze ruim 1.200 vierkante meter grote showroom vindt u meubels van zo’n 75 verschillende merken. Bij ons komt de liefhebber van klassiek net zo goed aan zijn/haar trekken als de liefhebber van modern, industrieel, landelijk, romantisch of trendy.

Eenvoudig wooninspiratie opdoen

Winkelen voor nieuwe meubels is voor veel mensen een genot. Als er echter iets is wat het plezier van mensen soms een beetje kan bederven, is het feit dat u in veel winkels al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Daar hebben wij iets op gevonden.

In onze showroom vindt u talloze woonconcepten. Deze concepten tonen u complete kamers binnen een bepaalde lijn en stijl. Zo wordt het vinden van een compleet nieuwe (woon)kamer waarin alle meubels perfect bij elkaar passen wel heel eenvoudig. U kunt al onze woonconcepten in onze showroom bekijken. Natuurlijk bent u niet verplicht om binnen hetzelfde concept te blijven. Juist door te mixen kunt u een verrassend resultaat verkrijgen. Maar wat nu als u wat hulp nodig hebt?

Hulp bij het kiezen van uw meubels in Zutphen

U kent het ongetwijfeld: gigantische woonwinkels waarin in geen velden of wegen een verkoopadviseur te vinden is. Bij ons gaat dat anders. Ook dit is een belangrijke reden waarom mensen voor hun nieuwe meubels uit Zutphen naar ons toe komen. Wij bieden u niet alleen een riant assortiment aan prachtige meubels, maar ook professionele hulp en ondersteuning. Hebt u een vraag of bent u op zoek naar advies, dan staat er altijd iemand voor uw klaar. Onder het genot van een kopje koffie of thee beantwoorden wij al uw vragen en bespreken wij de mogelijkheden aan de hand van uw wensen en eisen.

1:1 woonadvies

Wilt u maximaal gebruik maken van onze kennis? Maak dan een afspraak voor 1:1 woonadvies op maat. Eén van onze interieurspecialisten reserveert dan tijd voor u om samen met u een gepersonaliseerd woonplan te maken. Bent u op zoek naar uw droominterieur, dan is dit een geweldige eerste stap.

Uw nieuwe meubels in Zutphen wachten op u

Spring in de auto en bezoek onze showroom aan de Hannoverstraat 5C in Deventer, nabij Zutphen. U bent er zo en kunt voor de deur parkeren. Wij zijn dinsdag tot en met zondag geopend en verwelkomen u graag.

Meubels Zutphen
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Interieur styling

Contact ons!