Meubels Raalte

Meubels Raalte

Bent u op zoek naar nieuwe meubels in Raalte of omgeving en doet u dit het liefst in een winkel die u inspireert? Bezoek dan de showroom van Het Pakhuis Wonen, al meer dan 12 jaar een vertrouwd en gewaardeerd adres voor al uw meubels in Raalte en de wijde regio. U vindt onze showroom in Deventer. Wij zijn zes dagen per week geopend, ook op zondag.

Voor al uw meubels in Raalte en omgeving

Bij Het Pakhuis Wonen zorgen wij er altijd voor dat onze collectie aantrekkelijk is voor iedereen. Zo vindt u bij ons de laatste woontrends zoals trendy eetkamerstoelen of industriële tafels, maar ook tijdloze meubels zoals knusse hoekbanken en comfortabele relaxfauteuils.

In een showroom van meer dan 1.600 vierkante meter zijn bijna alle stijlen vertegenwoordigd. Of u nu een liefhebber bent van modern, houdt van klassiek of een voorkeur hebt voor robuust of industrieel: iedereen zal bij ons de meubels kunnen vinden die hij/zij zoekt.

Raak geïnspireerd door onze woonconcepten

Om u te inspireren, te helpen de juiste meubels te vinden en te laten zien hoe u deze in uw interieur kunt combineren, hebben wij diverse woonconcepten samengesteld. Deze woonconcepten vertegenwoordigen elk een eigen stijl en zijn samengesteld met meubels die u in onze collectie vindt.

Vindt u het lastig om de juiste meubels te kiezen, of wilt u simpelweg weten wat er mogelijk is? Laat u dan inspireren door het woonconcept dat bij uw stijl en smaak aansluit. Hier ziet u voorbeelden van hoe meubels uit onze collectie optimaal tot hun recht komen en prachtig kunnen worden gecombineerd met andere meubelstukken.

Zeker wanneer u uw interieur van een make-over wilt voorzien en voor een andere uitstraling wilt gaan, is het handig om goede voorbeelden te kunnen bekijken.

Hulp van een expert

Wij zijn dé winkel voor meubels in Raalte en omgeving waar u terecht kunt voor advies. Echt goed advies, in de vorm van persoonlijke hulp van een interieurexpert. Vanzelfsprekend kunt u in de showroom al uw vragen stellen aan onze deskundige medewerkers. Hebt u echter behoefte aan een persoonlijk adviesgesprek, dan regelen wij dit graag voor u. Neem contact met ons op en laat ons weten wanneer u langs wilt komen voor een adviesgesprek met een van onze woonspecialisten. Wij nemen graag de tijd om met u onder het genot van een kopje koffie of thee uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden.

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste meubels, het combineren in uw interieur, maar ook met het maken van een compleet nieuwe indeling. U bent van harte welkom, uiteraard ook om op dinsdag tot en met zondag zelf onze fraaie collectie in de showroom te ontdekken.

meubels Raalte
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Interieur styling
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen