Meubels Lochem

Meubels Lochem

Wat uw smaak ook is, of waar u ook naar op zoek bent: voor de mooiste meubels in Lochem en omgeving, komt u naar Het Pakhuis Wonen, in Deventer. Op slechts een half uurtje rijden, vindt u in een showroom van ruim 1.600 vierkante meter een prachtige collectie aan meubels in tal van stijlen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag, dus ook op uw vrije dag bent u van harte welkom om u te laten inspireren en de meubels te vinden die u zoekt. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op advies van onze deskundige medewerkers.

Meubels in regio Lochem voor elke smaak en elk budget

Een veel bezochte en gewaardeerde winkel voor meubels in Lochem en de wijde regio, word je natuurlijk niet zomaar. Al meer dan 12 jaar bewijst Het Pakhuis Wonen voor iedereen een zeer aantrekkelijke collectie te bieden. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare trendy kruk voor aan tafel of de keukenbar, een nieuwe tv-kast of dat u op zoek bent naar een nieuwe bank en u uw bank zelf wilt samenstellen: bij ons slaagt u altijd. Zeker met de hulp van onze interieurexperts.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor nieuwe meubels. Dit betekent niet alleen dat wij in onze collectie meubels bieden in tal van stijlen (u vindt bij ons zowel klassieke of landelijke meubels, alsmede robuuste, moderne, industriële en trendy meubels), wij houden ook rekening met diverse budgetten. Van goed geprijsde kwaliteitsmeubels tot exclusieve pronkstukken: u vindt het allemaal.

Onze specialisten helpen u graag

Wanneer u onze showroom bezoekt, kunt u altijd een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Hebt u een vraag of wilt u advies? Zij helpen u met plezier. Wij nemen graag de tijd om u zo goed mogelijk te helpen. Wilt u hiervan verzekerd zijn en hebt u behoefte aan persoonlijk advies? Neem voor uw bezoek contact met ons op om een interieur adviesgesprek met een van onze specialisten aan te vragen.

In dit gesprek neemt een interieurspecialist van Het Pakhuis Wonen exclusief de tijd voor u om u te helpen met het vinden van de juiste meubels. U kunt al uw vragen stellen en hulp krijgen met combineren, indelen en meer. Dat alles zonder tijdsdruk en onder het genot van een kopje koffie of thee.

Neem de tijd voor onze showroom

Onze showroom toont u meubels gesorteerd op type, maar ook op stijl. Uniek aan onze showroom zijn namelijk onze woonconcepten. Al onze woonconcepten tonen u een andere stijl. Daarom zult u altijd een concept vinden dat past bij uw smaak. Hierin ziet u voorbeelden van hoe onze meubels bij u in Lochem perfect tot hun recht komen en hoe u deze kunt combineren.

Ontdek zelf waarom wij de woonwinkel voor meubels in Lochem en omstreken zijn en bezoek onze showroom van dinsdag tot en met zondag. Wij verwelkomen u graag.

Meubels Lochem
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Interieur styling
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen