Meubels Heeten

Meubels Heeten

Wanneer u in Heeten woont en toe bent aan nieuwe meubels, is er een woonwinkel in de buurt waar u vrijwel zeker gaat vinden wat u zoekt. Op twintig minuutjes rijden, in Deventer, vindt u Het Pakhuis Wonen. Wij zijn al jarenlang een gewaardeerde specialist voor meubels in Heeten en omgeving. Kom naar onze showroom en ervaar het zelf.

De woonwinkel voor meubels in regio Heeten

Voor veel mensen is nieuwe meubels kopen een middagje uit. Zo beschouwen wij dit ook. Of u nu op zoek bent naar een alleen een mooie nieuwe loungebank of een fraai nieuw dressoir, of dat u uw totale interieur een make-over wilt geven: u wilt graag de tijd nemen om echt de meubels te vinden die u zoekt.

Bij ons vindt u uiteraard meubels gesorteerd per soort, maar om u optimaal te helpen, gaan wij nog een stapje verder. Mede daardoor zijn wij uitgegroeid tot een van de populairste woonwinkels voor het kopen van nieuwe meubels in regio Heeten. U vindt bij ons namelijk ook meubels die zijn gegroepeerd per stijl. Zo helpen wij u combineren. Dit doen wij onder andere met onze woonconcepten. Deze concepten tonen u verschillende stijlen en mogelijkheden, waardoor u geïnspireerd raakt en precies kunt zien hoe de meubels ook in uw stijl optimaal tot hun recht komen.

Een collectie voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor het kopen van nieuwe meubels. Onze collectie is dan ook zeer uitgebreid. Van landelijk en klassiek tot industrieel, modern en alles daar tussenin.

Bent u op zoek naar de nieuwste trends? Deze zijn altijd in onze collectie verwerkt. Onze interieuradviseurs kunnen u ook precies vertellen wat de woontrends van het moment zijn en hoe u deze in huis haalt. Zij nemen graag de tijd om voorbeelden te laten zien en u te helpen bij het vinden van de meubels die u zoekt.

Natuurlijk hebben zij niet alleen verstand van trends. Ook wanneer u op zoek bent naar een klassieke, bewezen en tijdloze stijl, zult u bij ons talloze meubels vinden die aan uw wensen voldoen en bij uw smaak en interieur passen.

Advies op maat

Hebt u advies nodig bij het vinden van de juiste meubels? Ook op dat gebied zijn wij dé winkel voor al uw meubels in Heeten. Neem van tevoren contact met ons op en vraag een persoonlijk interieur adviesgesprek aan. Een van onze adviseurs gaat dan samen met u op zoek naar de beste oplossing op basis van uw wensen en eisen. De adviseur denkt met u mee en kan u helpen op het gebied van stijl, combineren, indeling en nog veel meer.

Ook op zondag geopend

Zoals wij al eerder schreven is nieuwe meubels kopen voor veel mensen een dagje uit. Daarom zijn wij ook op zondag geopend, zodat u op uw vrije dag eens lekker de tijd kunt nemen voor uw interieur. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen.

Meubels Heeten
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Interieur styling
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen