Meubels Gorssel

Meubels Gorssel

Bent u toe aan nieuwe meubels voor uw woning in Gorssel? Voor de mooiste meubels in Gorssel en omstreken, komt u naar Het Pakhuis Wonen, op slechts een kwartiertje rijden. Wat uw smaak ook is en waar u ook naar op zoek bent: de kans is zeer groot dat u bij ons slaagt. Wij bieden u namelijk tal van meubels in diverse stijlen. Daarbij kunt u ook altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten voor hulp bij het vinden van de meubels die u zoekt.

Dé woonwinkel voor meubels voor Gorssel en omgeving

Het Pakhuis Wonen is al heel wat jaren een populaire meubelwinkel voor de wijde regio van Deventer, waaronder Gorssel. U kunt bij ons terecht voor uw gehele interieur. Zo vindt u in onze collectie onder andere prachtige banken, stoelen en fauteuils, tafels, kasten en natuurlijk tal van accessoires.

In onze collectie houden wij altijd rekening met de laatste trends, maar ook met de echte klassiekers. Daarom bieden wij voor ieder wat wils. Temeer omdat wij rekening houden met elk budget. Of u nu op zoek bent naar betaalbare kwaliteitsmeubelen of een exclusieve blikvanger voor uw interieur: Het Pakhuis Wonen biedt u wat u zoekt.

Inspiratie opdoen met onze woonconcepten

Nieuwe meubels kopen, is een mooie ervaring. Het is leuk om uw interieur van een fraaie nieuwe impuls of uitstraling te voorzien. Het kan echter ook best lastig zijn. Zeker wanneer u nog niet precies weet wat u zoekt.

Misschien weet u al precies wat u wilt, of hebt u op onze website al de meubels gevonden die u zoekt. Het is ook mogelijk dat u toe bent aan nieuwe meubels, maar nog niet precies weet wat u wilt. U bent toe aan iets nieuws: maar wat?

Om u te helpen, hebben wij diverse woonconcepten samengesteld. Elk woonconcept heeft een eigen stijl en uitstraling. U zult ongetwijfeld uw smaak in een of meerdere concepten terugzien. In de concepten zijn alle meubels en accessoires op elkaar afgestemd. Zo raakt u niet alleen geïnspireerd, maar ziet u ook direct hoe u de meubels kunt combineren.

Advies van een professional

Onze interieurspecialisten staan voor u klaar om u te helpen. Hebt u een vraag of zoekt u een bepaald meubel? Spreek hen gerust aan: zij helpen u graag. Ook voorzien zij u met plezier van deskundig advies. U kunt zelfs bij ons terecht voor 1:1 interieuradvies. Hebt u hier behoefte aan? Neem van tevoren contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze adviseurs tijd reserveert om onder het genot van een kop koffie of thee samen met u te kijken naar de beste mogelijkheden om uw interieur prachtig aan te kleden.

Wij verwelkomen u graag

Voor de mooiste meubels in Gorssel en omgeving bent u bij Het Pakhuis Wonen aan het juist adres. Wij zijn dinsdag tot en met zondag geopend en kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen.

Meubels Gorssel
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Interieur styling
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen