Meubels Apeldoorn

Bent u op zoek naar meubels in Apeldoorn? Dan hebt u geluk. U hoeft namelijk niet ver te zoeken. Stap de auto in en rijd een klein stukje naar Het Pakhuis wonen in Deventer. Hier vindt u alle mogelijke meubels in alle stijlen om uw huis van een prachtige upgrade te voorzien.

Vind uw ideale meubels in Apeldoorn

Naar wat voor soort meubels bent u op zoek? Het Pakhuis wonen is de complete winkel voor uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuw interieur, of aan het kijken bent naar de finishing touches waarmee u echt uw smaak laat terugkomen: u vindt het bij ons allemaal onder één dak. Al meer dan twaalf jaar zijn wij dé meubelzaak voor Deventer, Apeldoorn en de wijde omgeving. Bij ons vindt u 75 merken in een showroom van 1200 m2.

Onze showroom biedt een grote diversiteit aan stijlen. Wat uw smaak ook is: iedereen kan bij ons meubels vinden om verliefd op te worden. Wij bieden meubels in een landelijke stijl, maar ook modern design, stoere industriële meubels, vintage meubels of een romantische stijl. Als u bij ons uw ideale nieuwe meubels niet kunt vinden, dan bent u misschien op zoek naar iets dat er niet is.

Ook voor alle mogelijke soorten meubels in Apeldoorn kunt u bij ons terecht. U hebt een riante keuze uit banken, stoelen, fauteuils en kasten in alle soorten en maten.

meubels apeldoorn

Laat u inspireren door onze woonconcepten

Nieuwe meubels aanschaffen kan best een uitdaging zijn. U vindt veel mooi, maar waar moet u nu voor kiezen. Om het winkelen nog leuker en eenvoudiger te maken, bieden wij u diverse woonconcepten. Deze woonconcepten vertegenwoordigen allemaal een andere stijl en de individuele meubels zijn volledig op elkaar afgestemd. De kans is groot dat u binnen uw favoriete woonconcept alle meubels voor uw ideale nieuwe woon- of eetkamer vindt.

Persoonlijke service is standaard

U kunt in onze showroom uiteraard ongestoord rondlopen en genieten van alle prachtige meubels. Schroom echter nooit om één van onze specialisten aan te spreken. Zij helpen u namelijk graag. Persoonlijke service is bij ons standaard. Ook daarom zijn wij de perfecte plek voor meubels in Apeldoorn. Wij helpen u graag onder het genot van een kopje koffie met het vinden van uw nieuwe meubels.

Onze interieurexperts geven u indien gewenst ook compleet en persoonlijk interieuradvies. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat wij de benodigde tijd voor u hebben. Wij bespreken namelijk graag al uw wensen en eisen en nemen hier uitgebreid de tijd voor.

Shoppen voor meubels in Apeldoorn: ook op zondag

Onze showroom is elke zondag vanaf 12:00 geopend. U kunt dus de hele week (maandag uitgezonderd) bij ons terecht. Dus ook wanneer u thuis spontaan op zondagochtend zin krijgt om wooninspiratie op te doen, zijn onze deuren geopend

De route naar de mooiste meubels in Apeldoorn en omgeving

U vindt onze showroom aan de Hannoverstraat 5C in Deventer, vlak langs de N348 en N344. Onze showroom is slechts 20 minuutjes rijden vanaf Apeldoorn. Wij zijn eenvoudig bereikbaar en beschikken over ruim voldoende parkeergelegenheid. Wij verwelkomen u graag.

Meubels Apeldoorn Het Pakhuis Wonen
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • Altijd de nieuwste trends in wonen
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!

Stel uw vraag