Luxe fauteuil Deventer

Koop een luxe fauteuil

Bent u in de omgeving Deventer op zoek naar een luxe fauteuil? Een fauteuil is de meest rustgevende stoel van het huis. De keuze is dan ook erg belangrijk. Bij Het Pakhuis Wonen kunt u kiezen uit een zeer ruime collectie waar u in alle rust kunt kiezen voor de perfecte stoel. Vind u het lastig om een goede keus te maken of wilt u gewoon advies van een deskundige? Vraag onze medewerkers dan om hulp. Zij zijn zeer deskundig, kennen alle specificaties en geven u graag een advies betreft de verschillende woonstijlen. Kom gerust langs in onze showroom.

Bekijk ook onze Stoelen en Banken.

Comfortabele fauteuils bij Het Pakhuis Wonen

Bent u op zoek naar een stoel die net zo lekker zit als een bank? Dan raden wij u aan een fauteuil te kopen. Naast het zeer stijlvolle uiterlijk zijn de stoelen ontzettend comfortabel. Hou bij het kopen van een stoel rekening met uw interieur en uw persoonlijke smaak, dit is namelijk erg belangrijk. Heeft u bijvoorbeeld een leren bank? Dan past een elegante leren fauteuil hier perfect bij. Of wellicht heeft u al precies voor ogen wat voor soort fauteuil u wilt. Wij nodigen u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Deventer en al onze uitvoeringen te bekijken.

Ruime collectie luxe fauteuils

Bij het kiezen van een fauteuil heeft u naast de normale luxe fauteuils de keuze uit relax- en draaifauteuils. In een relaxfauteuil kunt u heerlijk even achterover hangen na een lange dag of u kunt kiezen voor een luxe fauteuil als sierstuk van de woonkamer of heeft u toch liever één van onze draaifauteuils? Kom gerust eens langs in onze showroom en bekijk ons gehele aanbod. Wij hebben diverse merken in ons assortiment o.a. topmerken als Maurice, Cowboy, Memphis, Adam en Box.

Luxe fauteuil Deventer
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 75 merken
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies