Het Pakhuis Wonen

Landelijk, lifestyle of industrieel?

HET PAKHUIS WONEN heeft het allemaal. Met de producten van HPW kunt u uw eigen identiteit in uw interieur aanbrengen en er voor zorgen dat u zich thuis voelt. Heeft u lef? Combineer dan verschillende kleuren met elkaar. Houdt u van warmte? Dan kiest u voor natuurlijke tinten en materialen. Bent u stoer? Ga dan voor industrieel afgewerkte meubels. Uiteraard dit allemaal tegen scherpe prijzen en een goede kwaliteit!

Onze trendy lifestyle winkel is al bijna 15 jaar gevestigd op het Runshopping Centre De Snipperling te Deventer. Een snelle levering, een uitgebreide en veelzijdige collectie, de nieuwste woontrends, eerlijke prijzen en gratis parkeren zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij hebben in onze woonwinkel de diverse toonkamers weer sfeervol ingericht, zodat u weer inspiratie krijgt om uw woonkamer of keuken naar eigen smaak in te richten.


Zoekt u een Eethoeken, eiken tafel, Teak tafel, Eetstoelen, Salontafels, TV Meubels, Fauteuils, Relaxfauteuils, Dressoirs, Vitrinekasten, Bankstel, Hoekbank of Loungebank ? Of zoekt u een robuust, landelijk, werelds, vintage, industrieel, romantisch, stoer, lifestyle interieur ?Dan raden wij u aan, om eens bij de woonwinkel van Deventer binnen te lopen. Wij kunnen dan gezamenlijk, onder het genot van een kop koffie en met vakkundig advies bekijken hoe wij invulling kunnen geven aan al uw woonwensen.