Eiken tafels Deventer

Grootste aanbod eiken tafels van Deventer

Op zoek naar de grootste keuze aan eiken tafels in Deventer? Kom dan langs in de lifestyle showroom van Het Pakhuis Wonen, want ons verkoopteam adviseert u graag. Wij hebben een grote collectie eikenhouten tafels in allerlei vormen en maten en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan oud, rustiek, antiek of nieuw eiken. Voor een optimale aansluiting op uw interieur heeft u de keuze uit diverse kleuren en tinten. Heeft u speciale wensen wat de afmetingen betreft? Dan is maatwerk voor ons geen probleem. Kom langs en bekijk ons grote assortiment eiken tafels in Deventer en vind precies wat u zoekt!

Bekijk ook onze Relaxfauteuils en TV Meubels.

De perfecte salontafel in Deventer

Voor een mooie salontafel in Deventer komt u naar Het Pakhuis Wonen. In onze trendy lifestyle winkel heeft u de keuze uit een zeer ruime collectie salontafels in alle soorten, kleuren en maten. Daarnaast zijn wij trots op onze bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan: kaarsen, dienbladen, vazen, windlichten, enzovoorts. Laat onze deskundige adviseurs u helpen met de keuze van de juiste tafel voor uw zithoek. Wij hebben voor iedereen een persoonlijk advies en de koffie staat altijd klaar. Zo bekijken wij samen hoe we de ultieme invulling kunnen geven aan uw dromen. Salontafel Deventer, bij ons slaagt u zeker.

Uniek assortiment eiken tafels in Deventer

Perfect bij uw interieur passende eiken tafels in Deventer koopt u bij Het Pakhuis Wonen, dé meubelzaak van de stad. Loop gerust binnen om even rond te snuffelen of voor een persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie. Eiken is een zeer duurzame houtsoort, die zeer geliefd is. En terecht! Met name de subtiele nerf, de veranderlijke kleurnuance en vlamtekening geven de bekende degelijke en warme uitstraling. Daarnaast geeft de bewerking van het hout het unieke karakter aan eiken tafels, zodat ze praktisch in ieder interieur passen. Voor de ultieme match kiest u uit onze collectie eiken tafels in Deventer.

Mooi maatwerk: uw ultieme salontafel in Deventer

Een speciaal op uw inrichting afgestemde salontafel in Deventer kopen? Bezoek dan Het Pakhuis Wonen, dé lifestyle specialist. U vindt bij ons een grote collectie tafels in diverse materialen, zoals karakteristiek teakhout uit Java, duurzaam acacia en massief warm eiken. Uw salontafel in Deventer wordt bij ons in-house vervaardigd en onze meubelmakers werken met de modernste apparatuur. Kwaliteitsbewaking heeft de hoogste prioriteit, dus ieder meubel krijgt de volle aandacht. Kom gerust langs en bespreek uw wensen, dan vervaardigen wij met oog voor detail de salontafel in Deventer die het beste bij u past.

Eiken tafels Deventer
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • Altijd de nieuwste trends in wonen
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!