Eigentijdse meubelen Deventer

Sfeervolle ingerichte winkel met een ruime collectie meubelen

Bent u woonachtig in Deventer en op zoek naar eigentijdse meubelen? Hiervoor kunt u terecht bij Het Pakhuis Wonen. In onze woonwinkel bieden wij een uitgebreid assortiment aan meubelen, bankstellen, woonaccessoires, verlichting, parketvloeren en nog veel meer. Op onze website kunt u een indruk krijgen van ons assortiment, maar voor de gehele collectie raden wij u aan naar onze winkel te gaan. Wij hebben de winkel op zeer sfeervolle wijze ingericht met verschillende toonkamers. In deze kamers kunt u de meubelen bewonderen en inspiratie opdoen voor uw eigen woonhuis. Onze medewerkers helpen u daarnaast graag met een vakkundig advies. En dit alles onder het genot van een kop koffie of thee.

Bekijk ook onze Leren hoekbanken en luxe fauteuils.

Het karakteristieke en stijlvolle merk: HPW

Voor eigentijdse meubelen bent u bij Het Pakhuis Wonen in Deventer aan het juiste adres. Al bijna een jaar geleden hebben wij het exclusieve merk: HPW geïntroduceerd voor onze zitmeubelen. Met onze eigen productlijn hebben we een karakteristiek en stijlvol merk neergezet met een perfecte afwerking en een landelijke brocante uitstraling. Deze collectie bestaat onder andere uit eetstoelen, eetbanken, fauteuils en bankstellen. Wilt u ook genieten van prachtige, duurzame en kwalitatieve meubelen voor groothandelsprijzen? Bekijk dan eens ons aanbod HPW-meubelen in onze woonwinkel in Deventer.

Compleet woonconcept met eigentijdse meubelen

Naast onze losse collectie met eigentijdse meubelen kunt u bij ons ook terecht voor een compleet woonprogramma. Het Happy@Home concept dat wij hebben is een lifestyle concept, dat bestaat uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. Dus wanneer u een huis aan het bouwen bent of wanneer uw woonkamer wellicht aan verandering toe is, raden wij u zeker aan u eens te verdiepen in onze woonprogramma’s. De meubelen worden in eigen huis ontworpen en er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Maak een afspraak met één van onze specialisten, hij informeert en adviseert u graag over alle mogelijkheden!

Eigentijdse meubelen Deventer
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen