Eettafel Deventer

Ruime collectie eettafels

Deze kwalitatieve tafels kunt u kopen in verschillende stijlen, designs en materialen. Gaat u bijvoorbeeld liever voor een houten tafel of toch voor een tafel van beton? Naast het materiaal hebben wij ook de keuze uit uitschuiftafels, ronde tafels en vierkante tafels. Kies de tafel die het perfecte past bij uw woonkamer. Niet alleen voor de tafel kunt u bij ons terecht, ook bijpassende eettafelstoelen hebben wij in ons assortiment. Neem gerust een kijkje in onze showroom.

Bekijk ook onze hoekbanken en eigentijdse meubelen.

Kies de perfecte eettafel bij Het Pakhuis Wonen

Een eettafel is dé eyecatcher van uw keuken, eetkamer of woonkamer. De eettafel is de plek waaraan u ontbijt, luncht, dineert maar ook de krant leest, thee drinkt of waar u de ruimte heeft voor andere hobby’s. Het is dus een erg belangrijk item in uw huis. De keuze is dan ook erg belangrijk. Naast de kwaliteit is ook de stijl iets om over na te denken. Het zou natuurlijk prachtig zijn dat de tafel perfect past bij de rest van uw inrichting. Vind u dit lastig, onze medewerkers denken graag met u mee voor de perfecte eettafel.

Eettafel kopen in Deventer

Voor een zeer divers aanbod trendy eettafels bent u bij Het Pakhuis Wonen aan het juiste adres. Naast de ruime collectie vindt u bij ons de meest kwalitatieve tafels met een lange levensduur. Gebeurt er toch iets met de eettafel? Dan geniet u van 100% CBW garantie. Wij hanteren daarnaast ook eerlijke prijzen voor al onze meubelen. Ook hebben wij een zeer snelle levering, wanneer u besluit de eettafel en wellicht de bijpassende eettafelstoelen, te kopen.

Wilt u ook profiteren van deze voordelen? Kom gerust langs bij onze showroom in Deventer en bekijk ons aanbod!

Eettafel Deventer
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken