Eethoeken Deventer

Smaakvolle eethoeken in Deventer

Laat u voor eethoeken in Deventer inspireren door het stijlvolle Het Pakhuis Wonen. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met het inrichten van uw eetkamer. Onze collectie eettafels en –stoelen is enorm en voor de finishing touch hebben wij een ruime keuze aan verfijnde accessoires als dienbladen, kaarsen en vazen. Voor uw nieuwe eethoek kunt u kiezen uit diverse uitstralingen en sferen: van degelijk tot warm en karakteristiek tot modern. Verdiep u in de diverse materialen en afwerkingen. Ervaar welke uitwerking kleuren hebben op het geheel. Modieuze eethoeken in Deventer – bij Het Pakhuis Wonen doen wij alles om u gelukkig te maken.

Bekijk ook onze Eiken tafels en Relaxfauteuils.

Eetkamerstoelen in Deventer voor de prinsheerlijke zit

Kwalitatief hoogwaardige eetkamerstoelen in Deventer vindt u bij Het Pakhuis Wonen. U bent van harte welkom in onze showroom om onder het genot van een kopje koffie van gedachten te wisselen en onze mooie collectie te bekijken. Met oog voor detail bieden wij u talloze varianten in alle mogelijke kleuren en materialen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse onderstellen, zoals bijvoorbeeld houten pootjes, parketwielen, sledepoten of wieltjes van chroom of metaal. Ook ideaal: door middel van een handgreep aan de achterzijde is uw eetkamerstoel makkelijker verplaatsbaar. Kom snel langs, want het zit gegarandeerd goed met onze eetkamerstoelen in Deventer.

Eethoeken in Deventer: exclusieve betaalbaarheid

Voor luxe en vriendelijk geprijsde eethoeken in Deventer bezoekt u de showroom van Het Pakhuis Wonen. Onze deskundige medewerkers laten u graag ervaren dat een exclusieve uitstraling uitstekend betaalbaar is en dat modieus en tijdloos prima samengaan. Wij bieden u de grootste keuze aan eettafels en –stoelen in alle kleuren en afmetingen. Heeft u speciale wensen? Dan leveren onze ambachtslieden maatwerk. Wat u ook wilt, wij kunnen precies leveren wat u zoekt. Naast een bijzondere en prettig geprijsde collectie dragen wij een snelle levering en 100% garantie hoog in het vaandel. Laat u vandaag nog persoonlijk adviseren over onze mooie eethoeken in Deventer.

Ontwerp zelf uw eetkamerstoelen in Deventer

Wilt u persoonlijk uw eetkamerstoelen in Deventer stylen? Kom dan nu naar het trendy Het Pakhuis Wonen, want wij bieden u een uniek concept. Uitgangspunt is de stoel van het merk Car, dat als onderstel houten poten heeft. Vervolgens kiest u de soort stof of lederkwaliteit in uw favoriete kleur, bijvoorbeeld weathered grey, old java white, smoke of truffel. U kunt ook nog aangeven of u wel of geen armleuningen wilt laten aanbrengen en klaar is uw design. Geef nu uw personal touch aan uw interieur. Het is bijna te mooi om waar te zijn, maar uw favoriete eetkamerstoelen in Deventer ontwerpt u écht zelf!

Eethoeken Deventer
Het Pakhuis Wonen
  • Het Pakhuis Wonen
  • Hannoverstraat 5c
  • 7418 BL Deventer
Vandaag
Toon alle openingstijden
  • 1600 m2 showroom
  • Persoonlijk interieur advies
  • 75 merken
  • Elke zondag geopend vanaf 12 uur!
  • Altijd de nieuwste trends in wonen