Banken

Benieuwd naar onze complete collectie?

Een veel gebruikt meubelstuk in de woonkamer is toch wel de bank ! Want het is de plek om lekker te ontspannen of om heel gezellig bij elkaar te zitten. Elke woonkamer vraagt om een ander formaat bank, dat kan een hoekbank, een loungebank, een relaxbank of een bankstel zijn. Een bank word gekozen op basis van smaak en woonstijl, maar ook het budget speelt een hele belangrijke rol bij de aanschaf. En daarom bent u bij Het Pakhuis Wonen, aan het juiste adres.

Op dit moment word een hoekbank of loungebank beschouwt als de ideale bank. Een hoekbank of loungebank is een veelzijdig meubelstuk in de woonkamer, met deze bank wordt de ruimte in de woonkamer optimaal benut. Door de hoekbank slim in te delen met bijvoorbeeld een vaste hoek, een ottomane, een longchair of een losse poef, ontstaan er veel plekken waar lekker ontspannen gezeten kan worden. Dus u kunt een hoekbank aanpassen aan uw woonstijl, in de juiste opstelling, in een passende bekleding en kleur.

Zoekt u een hoekbank, loungebank, leren hoekbank, leren loungebank, bankstel of zelfs een loveseat, dan bent u bij het Pakhuis Wonen aan het juiste adres. Kom proef zitten bij ons!